چند نکته مهم

تهیه شراب فصل معینی ندارد ولی بهترین زمان در آغاز پائیز است که میوه ها کاملا رسیده و ارزان است.

تمیز بودن دست و استریل کردن ابزار مهمترین عامل در کار تهیه شراب است.

ذوق و سلیقه شخصی را در تهیه شراب فراموش نکنید که نشان دهنده هنر شماست.

داشتن دفتر یادداشت برای ثبت قدم به قدم اقدامات و با شرح جزئیات ایده جالبیست. مهمترین چیزی که از مرور مکرر یادداشت های خود مییابید ، بازیابی اشتباهات است.

هر بار قبل از شروع به تهیه شراب جدید به یاد داشتهای خود مراجعه کنید.

هیچکس شرابساز به دنیا نیامده و نظیر هر هنر دیگری نیاز به تجربه و تکرار دارد.

آنان که با شراب سر و کار دارند معتقدند هر شراب دارای شخصیت ویژه خود است.

تهیه شراب مانند پرورش کودک است نیاز به صبر و حوصله ، مراقبت و دلسوزی دارد.

از انتقاد دیگران ناراحت نشوید چه بسا آنان صاحب نظر باشند.

به کار خود اعتماد داشته باشید و اگر از روش خود مطمئن هستید با عزمی جزم و صبر و مداقه ادامه دهید.

هم پیاله با کسی شوید که ارزش شراب خانگی را بداند و در عین حال تحسین یا انتقاد دیگران را جدی بگیرید.

ابتکار در تهیه و تولید هر گونه شراب امری مهم و بالا برنده ارزش کار شماست.

پس از خانمه کار ، کلیه لوازم و ابزار خود را به دقت بشوئید و استریل کنید و بگذارید کاملا خشک شوند. سپس آنها را بسته بندی و در محلی خشک برای بار دیگر آماده نگهدارید.

گاهی به ستون نظریات و پیشنهادات مراجعه کنید ، ممکن است پاسخگوی بسیاری از سوالات شما بوده و در ضمن از نظریات دیگران و ابتکارات آنان نیز مطلع میشوید.

برای آگاهی بیشتر و آشنایی علمی تر با نحوه تهیه مشروبات به جدول انتهورا مراجعه کنید.

برای درک لغات بکار رفته در مباحث و مقالات نوشته شده و تهیه هرگونه مواد یا مشروبات به فرهنگ واژه ها مراجعه کنید.

از این مرحله به بعد فقط طرز تهیه شراب و مراحل مختلف آن ذکر میگردد و نویسنده را باور بر آنست که مراتب و مراحل اولیه را کاملا متوجه و مد نظر داشته اید و نیازی به تکرار آنها نیست!؟

چه می گوئید؟
کجا شهد است این آبی که در هر دانۀ شیرین انگور است؟
کجا شهد است؟ این اشک است،
اشک باغبان پیر رنجور است
که شب ها راه پیموده،
همه شب تا سحر بیدار بوده،
تاک ها را آب داده،
پشت را چون چفته های مودوتا کرده،
دل هر دانه را از اشک چشمان نور بخشیده،
تن هر خوشه را با خون دل شاداب پرورده.
چه می گوئید؟
کجا شهد است این آبی که در هر دانۀ شیرین انگور است؟

نادر نادرپور

4 Comments:
Anonymous ناشناس said...
ضمن تشکر از وبلاگ شما در عرق گیری تا آنجا که من میدانم نباید دانه های کشمش باشددر شراب کشمش وخطر ساز است و دی گر اینکه در وبلاگتان به طور اشتباهی در قسمت عرق گیری در قسمت اخطارها با خط قرمز الکل متیلیک را اتیلیک نوشته اید

Blogger Ahmad said...
karet aliye edame bede 4 sale ba khundane matalebet sharabsaz shodam be salamatit har shab mikhoram shad bashi

Blogger Ali said...
با دورود،

ممکنه امیل تون رو چک کنید، چون من به شما ۱ امیل زدم،

ممنون

Anonymous ناشناس said...
سلام می خواستم بدونم بجای له کردن انگور با چرخ گوشت له کنیم مشکلی پیش میاد یا نه مرسی

Links to this post:
ایجاد یک پیوند