تاریخ اولیه تهیه این مشروب کاملا مشخص نیست ولی قوم مایا را میتوان اولین تهیه کنندگان شراب ذرت نامید ولی ظهور عرق ذرت را میتوان به آمریکا در دوران تحریم الکل نسبت داد. این مشروب را در تمام طول سال میتوان تهیه نمود و بلافاصله پس از تولید قابل مصرف است
این دستورتالعمل برای تهیه 5 لیتر عرق ذرت میباشد. برای تهیه عرق ذرت میتوان از ذرت تازه یا خشک استفاده نمود.
مواد و ابزار لازم:
3 کیلو دانه ذرت خشک *
* اگر از ذرت تازه استفاده میکنید نیاز به 7 کیلو ذرت تازه دانه شده داریدو نیازی به خیس کردن ذرت نیست.
1.5 کیلو کشمش یا مویز
5 گرم مخمر
2 قاشق غذاخوری عسل یا شکر
نصف لیوان آب پرتقال تازه یا آب یک لیموترش تازه ( به مقتضای فصل)
آب 20 لیتر
بشکه 30 لیتری
همزن چوبی
قفل هوا
طرز تهیه:
ابتدا هرگونه مواد خارجی را از دانه های ذرت خشک جدا نمائید (دانه های ذرت را پاک کنید).
ذرت خشک را درون بشکه ریخته و آب را اضافه کرده درب بشکه را بسته و در نقطه گرمی بمدت 24 ساعت بگذارید تا کاملا خیس بخورد. اگر از ذرت تازه استفاده میکنید به این مرحله احتیاجی نیست.
کشمش یا مویز را بوسیله کارد و تخته آشپزخانه ریز ریز کرده و اضافه کنید.
مخمر را با عسل و نصف لیوان آب مخلوط کرده و پس از فعال شدن به سایر مواد اضافه کنید.
آب پرتقال یا آب لیموترش را اضافه کنید.
با کمک همزن چوبی کاملا همزده ، درب بشکه را بسته و قفل هوا را نصب کنید. در محیطی با درجه حرارت 24 تا 27 درجه سانتیگراد نگهداری کنید.
از روز سوم درب بشکه را باز کرده و محتویات بشکه را حداقل روزی یکبار همبزنید.
پس از ده روز یا هنگامی که نیمی از مواد داخل بشکه ته نشین شده است مرحله تصفیه فرا میرسد. ابتدا شراب خام را با کمک کیسه متقال یا کرباس تصفیه نموده و تفاله ها را دور بریزید و سپس از مایع شراب خام ذرت عرقگیری کنید.
در مورد ابزار عرقگیری به مقاله ودکا کشمش یا عرق کشمش قسمت لوازم عرقگیری مراجعه نمائید.
برچسبها: مشروب
va yek rah baraye az beyn bordane booe bade alokol mikham mikham akhe aragh kheyli booe badi dare,
من با دستور العمل شراب از ابميوه تجاري كمي شراب تهيه كردم و با استفاده از نرم افزار براي به دست اوردن ١٤ درصد الكل ٦٠٠ كرم شكر به او اضافه كردم و از مخمر نان استفاده كردم.
٢ روز قبل تخمير تمام شد و امروز أقدام به سيفون كردن كردم ، بعد از مزه كردن متوجه شدم كه يكم شيرينه . أيا راه حلي داره كه اون شيريني از بين بره.
با تشكر
حميد
آیا به جای آب می شده از دلستر ساده ی بهنوش استفاده کرد؟ یا حتما باید آب به کار برد؟
مرسی
متاسفانه گویا در حال حاضر استاد حضور ندارند ، سوالی مبتدیانه دارم ، آیا کسی هست که مرا یاری کند ؟
راستش بنده تا بحال حدود هفت هشت بار اقدام کردم برای ساخت آبجو و شراب اما متاسفانه هر بار به در بسته خوردم...
5 بار با رعایت کامل بهداشت و برای اینکه اولین بارم بود با 6تا ماشعیر ساده ازین جعبه ای های ب.... استارت زدم ، مخمر آبجو که هرچی گرفتم غیر فعال بودن و فقط برای مصرف دارویی بودن ( Top Levure ) ، بار اول با بکینگ پودر امتحان کردم که متاسفانه به دلیل داشتن جوش شیرین منجر به فساد شد...
دفعات بعدی رو با خمیر مایه ی معتبر ایرانی که برای کیک و نان فوق العاده مناسب هستش به اسم " فر..." عزمم رو جزم کردم که باز هم با در بسته مواجه شدم...
باور کنید از تمیزی و بهداشتی بودن وسایلم اطمینان کامل دارم !
برای ظرف چون میخواستم برای بار اول کم درست کنم از ظرف های 1.5 و 2.25 نوشابه استفاده کردم . که با وسواس کامل و با آب داغ و مایع شوینده حسابی شستمشون.
مقدار شکر و مخمر رو هم تا بار چهارم به نسبت لیتر شراب یا آبجو محاسبه میکردم . ( حدود 2گرم مخمر میریختم. )
قفل هوا رو هم این بار آخر نصب کردم.
حالا مشکل اینجاست که همه ی مراحل رو که انجام میدم ، تخمیر تقریبا بعد 7-8 ساعت شروع میشه و شدت خوبی داره و قفل هوا هر ثانیه حباب میده ولی بعد دو روز دیگه از کار میفته و خود محلول فقط جوشش ریزی رو داره که اونم متاسفانه الان که روز چهارم تخمیر هست ( شراب آبمیوه تجاری ) کلا" محو میشه و هرچقدرم که ظرف رو تکون بدم و محلول رو هم بزنم هیچ فایده ای نداره...
با اینکه طبق دستورالعمل استاد پیش میرم باز هم متاسفانه با چیزی جز شراب یا آبجو مواجه میشم... محصولی که حاصل میشه مزه و بوی گندیدگی میده... اصلا هم مزه یا بوی الکل رو نداره که حداقل بشه دلم رو خوش کنم...
دیگه واقعا دارم کلافه میشم بخدا . اگه عشق و علاقم به شراب سازی نبود مطمئنا تابحال پشیمون شده بودم ولی با خودم عهد کردم تا موفق نشم دست از تلاش نکشم.
این رو هم عرض کنم که این بار آخر مخمر رو 5گرم ریختم با این تفکر که شاید مخمر قدرتش رو بعد این چهار روز از دست میده ولی باز هم همون جریان بود...
دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم... دیگه مخمر از 2 گرم کمتر هم که چیزی نیست که بخواد کاری بکنه... به قول معروف مورچه چیه که کله پاچش باشه...
خواهش میکنم اگر کسی میتونه این بنده ی حقیر رو راهنمایی کنه دریغ نکنه.
متشکرم
" ساقيا لطف نمودي قدحت پر می باد "
my website ... kids table and chairs
I wonder how so much attempt you place to create this sort of magnificent informative
web site.
Visit my web page - baseball bat collection
When I look at your blog in Safari, it looks fine but
when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
I just wanted to give you a quick heads up! Other then that,
superb blog!
My page :: stability ball exercises
My site :: hand pole saw prunner
I am going to bookmark your website and keep checking for new information about once
a week. I opted in for your RSS feed too.
my web-site: pole pruners
Also visit my page :: mazda 16x
1.مخمرو فعال نکردی
2.بهتره ظرفتو عوض کنی(شیشه بهترینه)
3.دمای محیط 23 تا 27 باشه
از گلوکز مایع هم میشه عرق گرفت؟همون گلوکز که تو قنادی ها و شکلات سازی و مواد غذایی استفاده میکنن
از گلوکز مایع هم میشه عرق گرفت؟همون گلوکز که تو قنادی ها و شکلات سازی و مواد غذایی استفاده میکنن
در مورد عرق ذرت سوال داشتم
دلیل اضافه نمودن اب پرتقال یا اب لیمو چیست ؟
روشی هم که فرمودن دستور تهیه ویسکی هست
کانال تلگرام R_antahoora@