نام و آدرس وبلاگهای جدید

با سلام به دوستان عزیز

از مدتها پیش بسیاری از دوستان شکایت داشتند که بسیاری از مقالات و تصاویر وبلاگ انتهورا (مقالات اصلی) و خمکده (تصاویر) باز نمیشوند. تماس زیادی با گردانندگان فایرفاکس گرفته شد و تشخیص را بدلیل سنگینی زیاد مطالب و بخصوص تصاویر دانستند و توصیه کردند تصاویر و مقالات را با نام انگلیسی تغییر داده تا چنین مشکلی پیش نیاید و اشکال کار رفع شود که متاسفانه نشد.

در تماس با دوستان دست اندر کار راه حل دیگری پیدا شد که هم مقالات طبقه بندی و جدا شده و هم بصورت الفبایی در آمده و هم اینکه مقالات و تصاویر مرور مجدد و تصحیح شوند.

نتیجه مدتها کار کردن آنکه انتهورا و خمکده بصورت پنج وبلاگ در آمده که همگی در یک صفحه لینک داده شده و هم اینکه مقالات را دستکاری نموده تا با یکدیگر و در وبلاگ جدید لینک داده شوند و متن مقالات نیز بهبود یابند.

این پنج وبلاگ با آدرسهای زیر هستند:

شراب سرا: http://meysara.blogspot.com

می سرا: http://meysara1.blogspot.com

آبجو سرا: http://meysara2.blogspot.com

نگار سرا: http://meysara3.blogspot.com

آگاهی سرا: http://meysara4.blogspot.com

و همانگونه که از نام آنها مشخص است هر یک بطور جداگانه ولی با لینک دایم بیکدیگر مربوط هستند.

کسانیکه با فایرفاکس کار میکنند میتوانند هر پنج وبلاگ را تحت عنوان تگ (مثلا انتهورا یا میسرا یا هر نام دیگری) در آورده و همزمان با هم همگی را باز کنند.

وبلاگ انتهورا با تمام اشکالات و کسریهای غیر قابل تعمیر و دستکاری قدیمی همچنان منتشر شده ولی مستقیما به وبلاگهای جدید لینک داده خواهد شد.

همیشه در خدمت دوستان

ساقی

برچسب‌ها:

18 Comments:
Anonymous ناشناس said...
ساقي دست شما درد نكند آدرس هاي شما خيلي بدرد خور است ولي نمي دانم كه قسمت اول سوالم در مورد انجير شايد بي معني بوده است
با تقديم احترام

Blogger انتهورا said...
با سلام به دوست ناشناس عزیز
شراب انجیر نه رنگ و نه طعم مناسبی پیدا میکند و از طرفی قیمت آن نیز گران تمام میشود
با اینحال بچشم داخل یادداشتها جستجو میکنم چون سالها قبل یکبار با انجیر وحشی شراب درست کرده ام و دستورالعمل و روش ساخت آنرا هم موجود دارم فقط باید آنرا پیدا کنم
موفق باشید
ساقی

Anonymous ناشناس said...
ساقي دست مريزاد

ترسم كه اشگ در غم ما پرده در شود
وين راز سر به مهر به عالم سمر شود
.
گويند سنگ لعل شود در مقام صبر
آري شود وليكن به خون جگر شود

Blogger aarsin said...
این نظر توسط نویسنده حذف شده است.

Blogger aarsin said...
____♥♥♥_____♥♥♥_____ __♥_____♥_♥_____♥___ __♥______♥______♥___ ___♥____hug____♥____ _____♥_______♥______ _______♥___♥________ _________♥__________

Blogger aarsin said...
با سلام خدمت دوست عزیز من سوالی دارم که شاید تکراری باشه من برای نگه داری شراب از شیشه های خالی نوشابه خانواده که حدود 20 عدد است استفاده می کنم آیا نگه داری آن به اینگونه اثر سمی در آن می گذارد و اگه اینطوری شیشه خوب و مناسب از چه راهی واز کجا تهیه کنم من شنیدم پلاستیک سرطان زاست آیا روش نگه داری در شیشه های نوشابه خانواده اشتباه است؟
با تشکر از دوست عزیزم
aarsin10@gmail.com

Blogger انتهورا said...
با سلام به دوست ناشناس عزیز
روي خوبت آيتي از لطف بر ما کشف کرد
زان زمان جز لطف و خوبي نيست در تفسير ما
همیشه شاد و همیشه خوش باشید
ساقی

Blogger انتهورا said...
با سلام به دوست عزیز آرسین
استفاده از ظرف پلاستیکی برای نگهداری شراب و آبجو از چند نظر مساعد و شاید بنظر میرسد ولی یک اشکال بزرگ دارد
الکل جوان شراب یا آبجو خاصیت شدید پذیرش بو و طعم اطراف خود را دارد. از این خاصیت در صنعت مشروبات استفاده زیادی میکنند و مشروبات را با نگهداشتن در بشکه چوب بلوط طعم و رنگ مناسب میدهند و همچنین با تعریق شراب یا آبجو و خالص کردن الکل برای استفاده در صنایع لوازم آرایش و بهداشتی نظیر عطر و اودکلن استفاده میکنند زیرا الکل خاصیت مهمی دیگر دارد و آن حلال بودن بسیاری از استرها و مواد شیمیایی دیگر در آنست
شراب یا آبجو اگر در ظرف یا شیشه پلاستیک بمدت زیادی بماند بوی پلاستیک و طعم پلاستیک بخود میگیرد که البته عده ای آنرا نمیپسندند. اگر راه دیگری نیست و مجبور به استفاده از پلاستیک بجای شیشه معمولی هستید فقط سعی کنید آن شراب یا آبجو را در مدت کوتاهی مصرف کنید
موفق باشید
ساقی

Anonymous ناشناس said...
درود
حقیر قصد تهیه شراب سیب دارم ولی در جایی که هستم آب سنج در اختیار ندارم
میخواستم بپرسم به طور تجربی به ده کیلو سیب زرد با شیرینی معمولی چه مقدار شکر اضافه کنم؟

Blogger انتهورا said...
با سلام به دوست عزیز آرمان
متاسفانه از روی وزن سیب مشکل بتوان میزان قند لازم را تعیین نمود ولی با ملاخطه حجم وزنی (لیتر آب سیب) راحت تر میتوان نخمین زد
برای هر لیتر آب سیب مقدار 100 گرم شکر اضافه کنید باید حدود 12% الکل بدهد که کاملا برای شراب سیب کافیست
موفق باشید
ساقی

Anonymous ناشناس said...
درود
آیا لازم میباشد که هر سه روز یا کمتر شراب سیب هم زده شود؟ درب بشکه باز شود؟

Anonymous ناشناس said...
درود
آیا قرار دادن تفاله در آب سیب موجب بیشتر بودن پکتن طبیعی و بهبود تخمیر نمیشود؟
تفاله را بیرون بریزم؟

Blogger انتهورا said...
با سلام به دوست عزیز آرمان
از آنجا که در تهیه شراب از آبمیوه تفاله ای در کار نیست لذا همزدن هم لازم نیست. مخمر نوعی حرکت دایمی در مایع شراب دارد و نیازی بهمزدن آبمیوه نیست ولی گاهی تکان مختصر به بشکه تخمیر باعث میشود حبابهای چسبیده به بدنه بشکه آزاد و رها شوند
موفق باشید
ساقی

Blogger انتهورا said...
با سلامی مجدد به دوست عزیز آرمان
این روش تهیه شراب سیب بدون تفاله میباشد و نیازی به وجود تفاله در آن نیست . آب سیب به اندازه کافی پکتین در خود دارد
موفق باشید
ساقی

Anonymous ناشناس said...
سلام و با تشکر از زحمات دوست عزیزم ساقی با وبلاگت از طریق یکی از دوستان آشنا شدم دستت درد نکنه و همیشه سالم باشی واقعاّ عالی بود .قربانت پیام

Anonymous ناشناس said...
با عرض ادب خدمت ساقی و عرض تبریک سال نو
یک سوال داشتم و بسیار خوشحال می شم اگر منت نهاده و جواب بدید.
می خواستم بدانی بهترین مارکهای (شرکتهای سازنده)شراب و براندی کدامند؟

Anonymous ناشناس said...
سلام به ساقی عزیز
من مقاله شما را در مورد گرفتن عرق از شیره خرما خوندم و همه رو هم انجام دادم.
1- مخمر رو هر کاری کردم فعال نشد.
منم ریختمش تو بشکه.is that ok
2- امروز روز 3 ولی کف قابل توجهی نکرده.
انگار اتفاق خاصی نیوفتاده.
اگه کار خاصی میشه کرد بهم بگین لطفا.
thanks alot.

Blogger Unknown said...
سلام لطفا این سوال من را جواب بدید ایا از شراب خام عرق مگیرن یا از تفاله ان یا از شراب جا افتاده