رادیاتور کارون

این رادیاتور توسط دوست عزیز خسرو س. طراحی و تهیه شده است. ایشان توضیح داده اند تهیه این رادیاتور ساده بسیار مقرون بصرفه است و دلایل را چنین نوشته اند:

1- در مصرف آب صرفه جوئی میشود.

2- نیازی به سینک آشپزخانه نیست و امکان کارکرد آن درکلیه شرایط هست.

3- قطعات آن میتواند دست دوم و ارزان تهیه شود.

4- آب خروجی را میتوان برای استفاده بعدی مثلا در باغچه یا گلکاری بکار برد.

قطعات مورد لزوم و نحوه سوار کردن آن عبارت است از:

بشکه پلاستیکی

شناور مستعمل توالت فرنگی (برای استفاده از شیر آن)

لوله مسی یا استیل مارپیچ شده

چسب دوقلو

بست فلزی برای محکم کردن خروجی آب گرم

در تصاویر 1 و 2 طرز برش شناور توضیح داده شده.

تصویر 3 سوراخی که در بالای بشکه بریده شده دیده میشود.

تصویر 4 نشاندهنده محل نصب و چسبیده شده از داخل بشکه دیده میشود.

تصویر 5 نمایشگر بیرونی بشکه و استفاده از اهرم شناور برای خروج آبگرم نشان داده شده.

تصویر 6 نمایشگر کل سیستم کارآئی رادیاتور است.

لطفا هرگونه سوالی در مورد این رادیاتور و عملکرد آن دارید در همین پست از ایشان بپرسید.

برچسب‌ها: , ,

11 Comments:
Anonymous ناشناس said...
درود
خسرو جان لطفا در مورد تنظیم دما در رادیاتور جدید توضیح دهید.
به نظر من به علت داغ بودن بخار خروجی وپلاستیکی بودن لوله ممکن است الکل حاصل بو و مزه
پلاستیک بگیرد.اینطور نیست؟

Anonymous ناشناس said...
ساقی عزیز بدنیست نظر شما را هم بدونیم

Anonymous ناشناس said...
ba salam khedmate shoma saghiye gerami mikhastam bedoonam ghorse campden az koja mishe gir ovord az har arookhooneye in ghorso mkhastam nadash miporsidan chiye chi hast manam nemidoonestam chi begam age mishe rahnamim konid motshakeram

Anonymous ناشناس said...
سلام و خسته نباشيد
ساقي عزيز مي خواستم ببينم ليموي كه در تهيه شراب موز توضيح دادي از چه جور آن است ( ليمو شيرين ، ليمو سنگي ، ليمو ترش و ... ) و اگر زماني كه قصد داريم اين شراب را درست كنيم پرتغال يا ليمو در دسترس نبود چه بايد كرد مثل فصول گرم سال؟ و سوال بعدي من در دوران آميزه است كه وقتي شراب در شيشه است اگر دماي محيط بيشتر از 17 درجه بود ممكن است چه بلاي سر شراب بياييد و آيا به نظر شما راهكاري براي كساني كه با كمبود جا مواجه هستند و دما را به راحتي نمي توانند كنترل كنند وجود دارد؟

Blogger Unknown said...
باسلام و خسته نباشید
می بخشین این سوال را اینجا مطرح میکنم من طبق دستورالعملی که در قسمت تهیه ودکای خرما گذاشته بودین عمل کردم و اونو صاف کردم و در بشکه خمیر ثانوی ریختم ولی وقتی داشتم اونو صاف می کردم بوی خیلی بدی داشت و ترش مزه هم بود در ضمن الکل سنج هم زیر حد صفرو نشون میداد میخواستم ببینم این طبیعیه؟

Blogger انتهورا said...
با سلام به دوست عزیز مغ بچه
هر قدم و گام کوتاهی که انسان را بهدف برساند گشایشی برای آیندگان است. مثلی است معروف که میگوید: شهر رم یکشبه ساخته نشد.
ساقی

Blogger انتهورا said...
با سلام به دوست عزیز احسان
اگر در خارج آشتائی دارید تهیه آن آسان ولی تهیه آن در ایران تقریبا غیر ممکن است. این قرص خاصیت صدعفونی کردم محیط شراب از سایر آلودگی های ناخواسته را دارد. در مورد این قرص لطف کنید به مقاله زیر و پاسخ دوم مراجعه کنید.
http://meysara4.blogspot.com/2007/11/blog-post_9909.html
موفق باشید
ساقی

Blogger انتهورا said...
با سلام به دوست ناشناس عزیز
در تهیه شراب یکی از عواملی متعادل کننده ماده اسیدی است و لیموترش (در کاخانه ها اسید سیتریک) یکی از این مواد است. اگر لیموترش در اختیار نیست همیشه آبلیموی ساده و هموژنیزه در اختیار هست.
آمادگی شراب برای نوشیدن روشهای بسیار متفاوتی دارد که در زبان انگلیسی به آن Wine Treatment بهسازی یا بهبودبخشی یا آمیزه میگویند. لطف کنید به مقاله زیر مراجعه کنید و روشهای مختلف آمیزه را مطالعه کنید.
http://meysara4.blogspot.com/2007/11/blog-post_5755.html
در مورد تهیه شراب با روش مکانیکی یکی از دوستان روشی نسبتا ساده ای را ارسال کرده اند ولی نیاز به کار زیادتری دارد. در مقاله آینده آنرا منتشر میکنم ولی ایشان از پاسخ دادن به سوال دوستان معذورند و میماند به اینکه باید در مورد آن بحث و فحص زیاد نمود.
ساقی

Blogger انتهورا said...
با سلام بدوست عزیز محمد
الکل سنج فقط قادر به تشخیص میزان الکل در آب خالص است و از آنجا که شراب و آبجو ( الکل و آب ) خالص نیستند بنابراین توانایی خواندن میزان الکل را ندارد. لطف کنید به مقاله زیر مراجعه کنید.
http://meysara4.blogspot.com/2007/11/blog-post_426.html
این کار فقط با آبسنج امکان پذیر است و آنهم در روش مقایسه ای در دو یا سه نوبت.
متاسفانه شما توضیح زیادی در مورد تهیه شراب خرما نداده اید ولی ترش شدن شراب نشانه خوبی نیست. علل ترش شدن یا فساد شراب زیاد است ولی عمدتا نمیز نبودن یا ضدعفونی نبودن ابزار کار یا آلودگی ماده تخمیری با هوای آلوده اطراف است. گاهی هم بوی تخمیر بنظر ترش میرسد ولی در حقیقت شراب فاسد نشده بلکه میتوان آنرا براحتی تعریق نمود.
موفق باشید
ساقی

Anonymous ناشناس said...
سلام به آقا سعید
درجه حرارت خروجی دیگ آنقدر نیست که روی لوله اثر کنه مگر بیش از نرم باشه تا الان من به این مورد برخورد نکردم. امتحان کنید .موفق باشی
خسرو

Anonymous ناشناس said...
سلام دوستان در قسمتی که نوشته شده شناورمستعمل توالت فرنگی اشتباه تایپ بوده صحیح آن شناور مخزن ذخیره آب و یا شناور کولر آبی در ایران
لطفا به تصاویر مراجعه کنید.
خسرو