سانگریا

محل تولد این نوشیدنی در آندولس (اسپانیا) بوده و از آنجا به سراسر دنیا معرفی شده است. با آنکه مشروبی تجاری بهمین نام در بازار یافت میشود ولی متاسفانه نمونه تجاری آن را از ارزانترین مشروبات تهیه میکنند. هزاران راه و روش برای تهیه این نوشیدنی ساده وجود دارد. هر کس میتواند بنا به ذوق و سلیقه و ذائقه خود این نوشیدنی را تهیه کند.

از هرگونه میوه: سبب ، گلابی ، هلو ، به ، هندوانه ، زردآلو ، موز و .... بنا به سلیقه خود میتوانید استفاده کنید. سعی کنید میوه ها همگی رسیده و معطر باشند.

سانگریا با پانچ (آمریکا) تفاوت زیادی ندارد و مخلوطی از شراب قرمز ، میوه ، آب میوه ، شیرین کننده (عسل یا شکر) ، آب یا سودا و لیموناد است. گاهی نیز مقداری براندی یا جین یا ودکا به آن اضافه میشود. (در تهیه پانچ معمولا از شراب استفاده نشده و در عوض با مشروبات دیگر نظیر بوربن ، جین یا ودکا تهیه میشود).

اگر از شراب سفید بجای شراب قرمز استفاده شود آنرا سانگریا بلانکا (سانگریای سفید) مینامند. از این نوشیدنی در مهمانیهای خودمانی و پارتیهای جوانان بخصوص در تابستان استفاده میشود ولی اگر در فصول سرد نیز استفاده شده و به آن یخ اضافه نمیشود.

در زیر چند نمونه از این نوشیدنی برای هوای گرم و سرد معرفی برای 4 تا 6 نفر معرفی میشود.

نمونه یک:

یک بطر شراب قرمز

یک پیک براندی

شیره شکر یا عسل 2 ق.غ.

نصف پرتقال ورقه شده با پوست

یک لیمو ترش ورقه شده با پوست

یک شیشه سودا (330 میلی)

یخ قالبی کوچک

همه مواد غیر از یخ و سودا را مخلوط و همزده و بمدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. در هنگام مصرف ، سودا را اضافه کرده با یخ درون لیوان فانتزی ریخته و با نی نوشابه سرو کنید.

نمونه دو:

یک بطر شراب قرمز

یک پیک ودکا یا جین

یک عدد لیمو ورقه شده

ربع کیلو طالبی پوست کنده و به قطعات یک در یک سانت بریده شده

ربع کیلو خربوزه شیرین پوست کنده و به قطعات یک در یک سانت بریده شده

ربع کیلو انگور عسکری بی هسته

یک لیوان آب پرتقال تازه یا تجاری

یک شاخه نعنا

یخ

همه را مخلوط کرده در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود با یخ و قاشق دراز در لیوان فانتزی سرو کنید.

نمونه سه:

یک بطر شراب سفید

یک پیک براندی

سه ق.غ. عسل

نصف لیوان آب خیار (در آبمیوه گیری تهیه کنید)

یک قوطی نیم کیلویی آناناس همراه با شیره و قطعات ریز شده

یک شیشه سودا (330 میلی)

یخ ریز ریز شده

همه مواد غیر از یخ و سودا را مخلوط کرده و در یخچال نگهداری کنید. در موقع مصرف سودا را اضافه کرده همبزنید و با یخ و قاشق دراز در لیوان بلند سرو کنید.

برچسب‌ها:

1 Comments:
Anonymous ناشناس said...
salud !

Links to this post:
ایجاد یک پیوند