تهیه کوکتل 2

عصاره الکلی نعنا

مواد لازم برای تهیه 330 سی سی

برگ نعنای خشک 150 گرم (سائیده نباشد)

ودکا دوآتشه 350 سی سی

درون شیشه بزرگی ریخته ، درب شیشه را محکم کرده و در مکانی تاریک بمدت سه تا چهار هفته بگذارید بماند. گاهی شیشه را به آرامی زیر و رو کنید.

از جوراب نایلون زنانه عبور داده و در شیشه تمیزی ریخته ، درب شیشه را چوب پنبه یا تشتک بزنید.

پوره نعنا

برگ نعنای خشک 100 گرم

آب مقطر یا چشمه 100 سی سی

با کمک کف دست برگ نعنا را کاملا سائیده و از الک توری عبور دهید. پودر نعنا را درون قابلمه کوچکی ریخته ، آب را اضافه کرده و بگذارید یکروز با درب بسته در گوشه ای بماند.

{اگر مایل به نگهداری طولانی پوره نعنا هستید میتوانید مقدار 10 گرم آگار آگار (ژلاتین دریایی) به آن اضافه کنید}

با حرارت کم بمدت 20 دقیق بجوشانید و مرتبا هم بزنید. مواظب باشید فقط قل ریز بزند.

وقتی بصورت حریره سبزی در آمد از روی حرارت برداشته و درب آنرا بسته بگذارید تا خنک شود.

این پوره را در شیشه مربای دهان باز و کاملا شسته و ضدعفونی شده ریخته درب آنرا کاملا بسته و در یخچال نگهداری کنید.

جین نعنا:

پوره نعنا دو ق. غ.

جین دو پیک

تونیک 150 سی سی

یخ

پوره نعنا و جین و کمی یخ ریز شده را درون همزن کوکتل ریخته و کاملا همبزنید.

لیوان بلندی را تا نیمه از یخ ریز پر کنید.

مایع همزده را درون لیوان ریخته ، روی آن تونیک اضافه کنید و با نی سرو کنید. برای تزئین یکی دو برگ نعنا به لبه لیوان آویزان کنید.

کوکتل بهشتی نعنا:

پوره نعنا یک ق. غ. (میتوانید از یک پیک عصاره الکلی نعنا استفاده کنید)

یک پیک ودکا

یک پیک آب خیار (خیار را با پوست با کمک آبمیوه گیری ، آب بگیرید)

یخ خورد شده نصف لیوان

همه اقلام را در همزن کوکتل ریخته همبزنید و در لیوان کوکتل حاوی یخ ریز ریخته و با نی سرو کنید. برای تزئین از یکی دو ورقه خیار نمک زده روی لبه لیوان استفاده کنید.

ادامه دارد.

برچسب‌ها:

0 Comments:
Links to this post:
ایجاد یک پیوند